vineri, 18 ianuarie 2008

De ce sunt irezistibili baietii rai?


E romantic, duios si intelegator, e atat de bun si se poarta minunat cu tine. Dar tu nu-l poti iubi. Preferi baiatul care te tine pe jar, care iti da "reject" atunci cand ai mai mare nevoie de el si habar n-are ce e acela un compliment.

Mai nou, eroul principal din marile filme nu mai e Fat-Frumos calare pe un cal alb, cu par balai si un zambet fermecator. Dimpotriva, fac senzatie cei inarmati pana in dinti, aflati in mijlocul batailor, cu masini "suparate" si care ajung in patul protagonistei in doi timpi si trei miscari. Se pare ca mitul barbatului imbracat in piele si pe motor cucereste gandurile a tot mai multe fete. Sentimentul de protectie si putere pe care il emana este de-a dreptul cuceritor!! Dar oare poti imblanzi un astfel de specimen? :))
Cred ca cele ce prefera acest gen sunt iubitoare de adrenalina, de-a dreptul masochiste. Ma intreb daca poti sa devi addicted to them. Poate te obisnuiesti sa devi cea care se supune, care asteapta o farama de atentie si nu ai putea sa te simti bine in postura de printesa. Poate te lasi condusa si de orgoliul tau imens. Acel bad boy irezistibil e al tau!! Iar tensiunea si nervii provocati de el sunt doar ceea ce platesti pt asa un exemplar. Cred ca solutia e simpla: il imblanzesti sau il parasesti. Dar poate domesticit nu te mai atrage :))


Ce pot sa spun, e chestie de gust!

2 comentarii:

CG spunea...

crede-ma ca it goes both ways. si noua ne plac fetele "nebune"... oare de ce?

de ce o preferam pe aia mai "curva" care se joaca cu noi, decat pe cea cuminte care ne iubeste cu adevarat?

we are Legion spunea...

eu cred ca nu, dar ce conteaza ce cred eu?!?:P
poate ca ceea ce ai, deja ai si te-ai plictisit, sau stii ca o sa te plictisesti vreodata. dar ce nu ai, nu stii cum e. dar poate vrei sa stii. si atunci, ceea ce poti avea pierde interesul, cel putin temporar, in fata a ceea ce cere mai multa lupta pentru a avea. iar daca ceea ce nu poti avea stie cum sa se intoarca in joc cu cate o aparenta infrangere din cand in cand, te-ar putea tine permanent in sah. eu asa cred, dar ce conteaza ce cred eu?:P